لیست اختراعات سعيد صفا
اين وسيله طوري طراحي شده و قابليت نوآوري دارد كه كليه مشكلات و معضلات سيستم هاي ديگر كه در حيطه تنگي كانال نخاعي به كار ميرود را ندارد و داراي مزاياي ويژه و منحصر به فرد مي باشد. به طور مثال سيستم هاي پيشين اگر در حين عمل با پارگي ليگامان ها و استخوان مواجه شوند امكان مصرف ندارند. حداقل در حال حاضر هر قطعه آنها حدود 5 ميليون و بطور متوسط در هر بيمار دو وسيله (10 ميليون تومان) از بين رفته و ديگر نه در آن بيمار و نه در بيمار ديگري امكان استفاده ندارد. ولي Iran plate stop اينجانب هيچ كدام از مشكلات فوق را نداشته و در تمام بيماران تنگي كانال كانديد جراحي ، مي توان استفاده نمود و از نظر هزينه ها نيز در مقايسه با وسايل پيشين هزينه آن بسيار ناچيز است. به طور كلي هيچ كدام از مضرات و مشكلات سيستم هاي مصرفي در حيطه تنگي كانال نخاعي را نداشته و داراي ويژگي هاي منحصر به فرد و زياد است كه به طور خلاصه گفته شد. الف) مقضود اختراع: درمان تنگي كانال نخاعي به روش ساده، كم خطر، ارزان، راحت براي جراح و بيمار و پر اثر. ب) برجستگي هاي تكنيكي اختراع: توليد ملي، وسايل كم، نداشتن مشكلات و مضرات سيستم هاي موجود جهاني و مزاياي فراوان. ج) زمينه فني اظهار نامه اختراع: پزشكي – ستون فقرات. د) پيشنهاد جايگزين: اين سيستم و اختراع جايگزين ندارد.
هواژل كربني ساخته شده به عنوان ماده جاذب آلاينده هاي سطحي آب از قبيل فرآورده هاي نفتي و مواد آلي با بهره گيري فناوري نانو در يك سازوكار نوين محيطي با استفاده از مواد اوليه ارزان، تجديد پذير و زيست سازگار با ويژگي هاي منحصر بفردي از قبيل فوق سبك بودن(چگالي حجمي در حدود يك چهارم چگالي هوا)، آبگريزي (شناوري روي سطح آب)، استحكام مكانيكي و انعطاف پذيري مطلوب و نيز درصد تخلخل بالا توليد گرديد. اين ماده جاذب، قابليت و بهره وري جذب فرآورده هاي نفتي را تا 200 برابر وزن خود دارا بوده و نيز امكان بازيافت مواد جذب شده نيز در يك فرايند ساده باين مكانيسم جذب مورد ارزيابي قرار گرفته است. مقايسه نتايج حاصل براي هواژل كربني ساخته شده با ديگر مواد جاذب نفتي نشان داد كه هزينه پايين ساخت آن و نيز ظرفيت جذب بالاي آن نويد بخش توسعه صنعتي آن در صنايع نفت و پتروشيمي كشور و حفاظت از محيط زيست خواهد بود.
در اين اختراع دستگاه خشك كن انجمادي مبتني بر المان سردكننده ترموالكتريكي به منظور كاهش و بهينه سازي مصرف انرژي ساخته شد. از جمله كاربردهاي دستگاه ساخته شده مي توان به سنتز و ساخت انواع مواد داراي ساختارهاي متخلخل و سبك از قبيل آئروژل كربني و سلولزي، آئروژل هاي سيليكاتي و آلومينايي در ابعاد نانومتري جهت استفاده در صنايع نفت، پتروشيمي، تجهيزات ساختماني و صنايع الكترونيكي و ... اشاره كرد. در دستگاه حاضر فرآيند انجماد بر خلاف ديگر دستگاه هاي متداول، با استفاده از المان سردكننده ترموالكتريكي ارزان قيمت صورت مي¬پذيرد كه علاوه بر عدم استفاده از گاز خطرناك CFC به منظور حفظ شرايط زيست محيطي، تاثير بسزايي در كاهش مصرف برق دارد. از طرفي با بكارگيري اين المان سردكننده در كندانسور، علاوه بر تسريع ساز و كار تصعيد، استفاده از پمپ هاي خلاء معمولي را تسهيل مي سازد. فرآيند عملياتي اين دستگاه بر مبناي خشك سازي مواد منجمد در دامنه حرارتي پايين است. در اين روش ابتدا ماده مورد نظر و سيال همراه با آن در دستگاه منجمد مي شوند و سپس تحت شرايط خلاء اعمال شده، سيال منجمد شده موجود در ماده مورد نظر مستقيما تغيير فاز به بخار را خواهد داشت.
خلاصه آلياژ جاذب هيدروژن LaNi5يكي از جاذب هاي هيدروژني است كه به خاطر داشتن شرايط مناسب كاري بعنوان مهمترين آلياژ جاذب هيدروژني تجاري مطرح است. براي ذخيره سازي هيدروژن در اين آلياژ، از اين آلياژ در در مخازن هيدريد فلزي استفاده مي شود. براي توليد اين آلياژ از سيستم هاي ذوب تحت خلاء استفاده شده است. دماي ذوب اين آلياژ 1500 درجه سانتي گراد است.
موارد یافت شده: 6